Binnen de Molukse cultuur heeft eten en koken altijd een belangrijke rol gespeeld. Nu de eerste generatie Molukkers in Nederland er bijna niet meer is om te ‘leren’ hoe het hoort, merk je dat er bij de jongere generatie een behoefte is om de kennis die er nog wel is te behouden en te delen. Met het delen van de recepten, de gerechten en de bereidingswijze blijft de eetcultuur behouden!
|
Als lid van mijn maandblad "Ten Anker" krijgt u een korting van 20% op de normale prijs van het boek
(dus: € 24,95 x 80% = € 19,95 + € 4,95 = € 24,90)? (zo lang de voorraad strekt) Hoe te bestellen ?, Vul uw bestelformulier hieronder in, klik op verzenden!..... U krijgt daarna de factuur op uw mailadres toegezonden zodat u het verschuldigde bedrag kan overmaken. Selamat Makan ! |
.....................................................................................................................................................................................
![]()
|
![]()
|
Over een kombuis gesproken.......
Sgt Brouwer , koks Sjaak Deutekom, Karel Bouman , Frans Noort . En 2 Hofmeesters
Hiervan weet ik de namen niet meer.
Hiervan weet ik de namen niet meer.
Heeft u kombuisfoto's ? , en wil je ze delen ?......
Stuur ze dan even naar arcon46@kpnmail.nl
Stuur ze dan even naar arcon46@kpnmail.nl